Beställ utbildning

Är ni en skola, förening eller någon annan intresserad som vill lära er mer om rasism och antirasism? Vi hjälper gärna till! Vi har lång erfarenhet av att hålla föreläsningar och workshops i högstadie- och gymnasieklasser, för lärare och för föreningar och organisationer. Maila till utbildning@umr.se och berätta om era önskemål så hjälper vi er att hitta en utbildning som passar!

Workshops

Med interaktiva metoder och spännande diskussioner fördjupas gruppen inom ett ämne. Vi håller bland annat workshops i:

Vi går igenom vanliga rasistiska argument och myter kring islamisering, invandring, svenskfientlighet och liknande. Vi lär också ut argumentation och metoder för att bemöta rasism.

På en grundläggande nivå går vi igenom vad rasism är och hur den fungerar. Vi utreder begrepp som; normer, antirasism, rasism och strukturer och pratar även om rasismens uttryck och konsekvenser genom tiderna.

-

Vi skräddarsyr gärna workshops för er verksamhet också. Hör av er till utbildning@umr.se för prisuppgift, bokning och frågor.

Föreläsningar

Vi har flera föreläsare, med olika bakgrund, som pratar om olika ämnen. Hör av en till utbildning@umr.se med era önskemål eller klicka er runt bland våra föreläsare för att hitta det som passar er.


Back to Top ↑