Specialutbildningar

 

Selma Gusic

Erbjuder interaktiva utbildningar i normer, makt och likabehandling. Fokus ligger på normskapande kring olika identitetsfaktorer (kön, etnicitet, privatliv etc.), samt att utmana de cementerande föreställningar som finns om människor i samhället.


Hjalte

Hjalte Lagercrantz

Föreläsningen tittar på ursprunget till rasismen och hur den har utvecklats under åren. Hjalte föreläser även om rasistiska och nazistiska organisationer med Internet som utgångspunkt, samt om migrationspolitik och rasism/antirasism. Han diskuterar även motståndsstrategier mot rasism och fascism i samhället.


HW.jpeg

Hanna Wallensteen

Hannas utbildningar sätter fokus på identitet, bemötande och rasism. Hon utbildar även i hur identitet, fördomar och rasism tar sig i uttryck i vardagen. Utbildningen inbjuder till reflektion och nya perspektiv samt användbara strategier.


Glantz

Viktor Glantz

Erbjuder workshopövningar där gruppen ställs inför situationen där synliggörandet av generaliserande tankemönster, normer och strukturer är poängen. I hans föreläsningar ger Viktor deltagarna grundläggande verktyg att sakligt bemöta och kritisera vanliga rasistiska påståenden och myter samt formulera en effektiv antirasism. Han föreläser även om rasistiska organiserade grupperingar i Sverige.


1277652_347894578679079_858240098_o

Izabella Tirbal

Izabellas utbildningar skiljer sig beroende på vilket syfte de har, men har alltid i grunden fokus på antirasism, normkritik, strukturer i samhället och hur makt spelar roll i dessa frågor.


Back to Top ↑


  • Instagram: