Alingsås

Alingsås

Vi i Ungdom Mot Rasism Alingsås, Vårgårda och Lerum är i fullgång med det antirasistiska arbetet! Men vi vill självklart bli fler. Vill du också vara med och arbeta för allas lika värde på ett roligt sätt? Tveka då inte att kontakta oss, eller bara dyk upp på ett möte!

Vanligtvis så träffas vi varannan måndag, jämna veckor, kl. 17:00 på Arena Elva, Rektorsgatan 11 i Alingsås. Vi börjar med ett antirasistiskt diskussionsforum där deltagarna inte behöver vara medlemmar och där vi diskuterar saker som hänt sedan sist. Kl. 18:00 har vi sedan medlemsmöte. Vi har även olika möten i olika fokusgrupper, ofta inför olika engagemang, när dessa möten är bestäms utav deltagarna i respektive fokusgrupp.

Håll utkik på vår Facebook-sida eller på vårt Twitter-konto för att se vart vi ses härnäst!


 Projekt

Vi har ständigt flertalet olika projekt på gång i form utav aktiviteter och engagemang. Vilka dessa är bestäms helt och hållet utav våra aktiva medlemmars olika intressen. Vill du vara med och påverka vad vi gör? Tveka då inte att komma på vårt nästa möte!

Några exempel på tidigare och pågående projekt är; Teater mot Rasism, Fackeltåg Mot Rasism, MIA – Museet i Alingsås (ungdomscafé och häng), Ljusmanifestationer till minne av Kristallnattens offer, Diskussionsforumet, Ung Kultur Möts, Kom Loss! (mässa med fokus på att öka tillgängligheten för funktionsnedsatta barn och ungdomar inom idrotten), m.f.

Två utav våra medlemmar har varit med under våren/sommaren 2014 och hållit tal under Musiker Mot Rasism:s koncept ”Live för mångfald!”. De har hållit talet bl.a. på West Pride och på Picknickfestivalen i Göteborg. Här kan ni se talet i sin helhet. 


Pressmeddelanden

Vi har även en sida där vi samlar alla de pressmeddelanden som vi skickat ut till media. Dessa hittar ni här. 


Information

Ungdom Mot Rasism Alingsås
Organisationsnummer: 802469-1084

Möteslokal: Arena Elva, Rektorsgatan 11, Alingsås

Mejl: alingsas[snabel-a]umr.nu
Webb: http://umr.se/alingsas
Facebook: http://www.facebook.com/UMRAlingsas
Twitter: http://twitter.com/UMRAlingsas
YouTube: http://youtube.com/user/UMRAlingsas


Back to Top ↑


  • Instagram: