Starta Lokalgrupp

För att arbeta för ett antirasistiskt samhälle går vi; antirasister i Ungdom Mot Rasism, ihop för att förändra samhället som omger oss. I Ungdom Mot Rasism organiserar vi oss på olika sätt men främst i lokalgrupper. Vi har lärt oss att det ofta kan löna sig att arbeta i grupp. Ju fler som kämpar tillsammans för samma sak, desto snabbare och mer effektivt kan ni nå målet. Därför värnar vi om våra lokalgrupper och vill gärna se fler medlemmar som organiserar sig.

Vi tror på stabila, hållbara och demokratiska lokalgrupper där medlemmar känner att de är med och påverkar och förändrar det samhälle och värld vi lever i. Medlemmarna ska ha möjlighet att växa i sitt engagemang, utvecklas som antirasister och individer samt ha kul. För att skapa en sådan lokalgrupp är det viktigt att genomföra olika slags aktiviteter för att engagera olika personer. Vi tror att de som vill starta upp en lokalgrupp måste tidigt arbeta inkluderande och inte stressa fram. Att starta upp en lokalgrupp tar tid.

En lokalgrupp är en förening som består av minst tre personer, som tillsammans vill jobba mot rasism och för alla människors lika värde och rätt. Att starta upp och vara aktiv i en lokalgrupp (förening) är väldigt kul och lärorikt men det krävs en del ansvar och engagemang. Självklart kommer vi hjälpa er med det.

Vi har lokalgrupper på ungefär 20 platser och är du osäker på om det finns en lokalgrupp redan i din stad så klicka dig vidare till ”Våra lokalgrupper” för mer information.

Alla våra lokalgrupper börjar med en intresseanmälan så är du intresserad av att starta upp en lokalgrupp eller veta mer fyll i och skicka formuläret nedanför. När ni gjort det kontaktar vi er och hjälper er att komma igång. 

Förnamn *

Efternamn *

Adress *

Postnummer*

Ort*

Län*

Epost*

Telefon

Mobil

Meddelande


Back to Top ↑


  • Instagram: