Utbildningshelgen: vinnarbild: Stellan Lindell

Åk på utbildning

Varje år arrangerar Ungdom Mot Rasism utbildningar på nationell och regional nivå och som medlem är det gratis att åka på dem.

 


Utbildningshelgen

Varje år arrangerar Ungdom Mot Rasism en nationell utbildningshelg där alla medlemmar och lokalgrupper är välkomna att delta för att diskutera, få ny kunskap, träffa andra engagerade och ha riktigt kul. Utbildningshelgen brukar ha ett tema och 2013 var temat ”Politik+Antirasism=sant” och var i Sundsvall mellan den 22-24 november.

 


Regionala utbildningar

Varje år arrangerar Ungdom Mot Rasism regionala utbildningar. Syftet med de regionala utbildningsträffarna är att samordna lokalgrupper och medlemmar i olika regioner och erbjuda dem möjligheten att under en helg eller lördag till söndag få utbildning samt nätverka medlemmar mellan. De regionala utbildningsträffarna ersätter inte den nationella utbildningshelgen utan är ett komplement.

De regionala utbildningsträffarna har olika innehåll och teman. Det kommer under året ges utbildningar med fokus på våra interna utbildningar; Vision och värdegrund och Svar på tal, och senare med fokus på projekt, idé och aktivism.

Just nu har vi inga utbildningar planerade men mer information kommer snart.

 


Back to Top ↑