lg på gång

Medlemsvärvning

Den rasistiska och fascistiska utvecklingen i Europa och Sverige går framåt. Därför är det viktigt att antirasismen blir ännu större och starkare! Nu vill vi ha DIN hjälp att värva medlemmar för bli ännu fler. Varje medlem är viktig!

 Varför bli medlem?

Som medlem i Ungdom Mot Rasism får en chansen att engagera sig mot rasism, utbyta idéer och erfarenheter och få mer kunskap. En väljer själv nivån av sitt engagemang; vare sig det handlar om ett passivt stöd eller ett aktivt engagemang inom riksorganisationen så är varje medlem ett stort stöd i den antirasistiska kampen som vi driver.

När vi är fler kan vi bedriva mer verksamhet och vårt arbete får större genomslag.

Så här gör du:

1. Ta fram vårt internetformulär: Bli medlem!
Eller så kan du använda medlemsblanketter som du kan få genom att maila medlem@umr.se.

2. Dags att börja värva!
Börja med familjen eller de närmsta vännerna. När du känner dig säkrare kan du ju också uppmuntra dina facebookvänner att bli medlemmar, gå runt och värva i skolan, på jobbet eller kanske ställa dig på torget.

Bra att ha koll på:

  • Att bli medlem i Ungdom Mot Rasism är gratis för alla som är upp till 25 år gamla. För de som är äldre än 25 går det bra att bli stödmedlem för 100kr/år.
  • Som medlem får en information om vad som händer i organisationen och möjlighet att vara med på aktiviteter och utbildningar.
  • Det går utmärkt att bli medlem även om en inte har tid att vara aktiv. Varje medlem är viktig för oss.

För frågor kontakta medlem@umr.se.


Back to Top ↑


  • Instagram: