Lokalt vi behöver antirasism stor grupp

Published on november 4th, 2015 | by Helen

0

Bli UMR-ambassadör

Vill du berätta för andra om varför du är antirasist och engagerar dig i Ungdom Mot Rasism? Vill du representera Ungdom Mot Rasism under olika arrangemang och värva medlemmar? Vill du sprida information om Ungdom Mot Rasism? Om du svarat ja på någon av ovanstående passar du perfekt som UMR-ambassadör.

Som UMR-ambassadör är din uppgift att sprida information om Ungdom Mot Rasism. Det kan du göra till exempel genom att sprida material på din skola, värva medlemmar eller representera organisationen under olika arrangemang. När du skriver upp dig som UMR-ambassadör kommer du få ett nyhetsbrev med lista på uppdrag som du kan tacka ja till. Uppdraget som UMR-ambassadör är ideellt men självklart står vi för resekostnader om du behöver resa i ditt uppdrag.

Är du en av våra UMR ambassadörer? Fyll i det här formuläret så kontaktar vi dig.

 


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑


  • Instagram: