Nationellt webb 1 (kopia)

Published on september 30th, 2015 | by Helen

0

Sveriges hela historia

Den 9 oktober uppmärksammar vi minnesdagen för Sveriges avskaffande av slaveriet och i Malmö sker en större mobilisering i samverkan med andra organisationer. Vi vill uppmuntra dig som inte bor i Malmö att mobilisera dig för att öka samhällets kunskaper om den mörka del av Sveriges historia.

Tycker du också att detta är viktigt att veta mer om? Kontakta oss (medlem@umr.se) för att få tillgång till informationsmaterial som används i kampanjen #Sverigeshelahistoria.

 


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑