Lokalt karl-johan webb 2(kopia)

Published on augusti 17th, 2015 | by Helen

0

Bli medlem

Bli medlem i Ungdom Mot Rasism. Genom ditt medlemskap och ställningstagande är du med och gör skillnad. Det är bara tillsammans som vi kan motverka rasismen och nu behövs antirasismen mer än någonsin! Bli medlem du också. 

Här är fler anledningar till att bli medlem. Se ännu fler anledningar på vår instagram under hashtagen #umrmedlem.

webb sanaa

webb august

webb vendela

webb mohammed

webb felicia

webb agge

 

 


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑


  • Instagram: