Nationellt medlemssidor

Published on april 7th, 2015 | by Helen

0

Vem behöver antirasism

Vi i Ungdom Mot Rasism vill att fler ska ta ställning och visa att vi behöver antirasism!

Ta ställning du också!

1. Skriv på ett papper (på engelska eller svenska) varför du behöver antirasism!
ex ”Jag behöver antirasism för att…” eller ”Jag är antirasist för att…”

2. Fota pappret och dig själv (ansiktet behöver inte synas).

3. Sprid bilden!

— Mejla bilden till antirasist@umr.se och få den publicerad på Ungdom Mot Rasisms instagramkonto och kanske facebook.— Publicera bilden i dina sociala medier, och använd hashtagarna #antirasist och #umr15.

 

 


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑


  • Instagram: