Lokalt ballonger 1

Published on januari 16th, 2015 | by Helen

0

Demokratifester

Mellan januari och februari kommer våra lokalgrupper ha årsmöte. Årsmötet är lokalgruppens viktigaste möte och under årsmötet bestämmer medlemmarna  vad lokalgruppen ska göra under året, hur pengarna ska spenderas och vilka personer som ska leda lokalgruppen under året. 

Du som medlem har eller kommer få en inbjudan till din lokalgrupps årsmöte. 

Har du inte fått någon inbjudan? Kontakta Lokalgruppsombudet på medlem@umr.se.

 

När har lokalgrupperna sina årsmöten?

(listan kommer uppdateras allt eftersom)

21 januari – Luleå

2 februari – Alingsås

16 februari – Göteborg

26 februari – Lindesberg

 

 

 

Tags: , , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑