Nationellt demo rätt

Published on december 3rd, 2014 | by Helen

0

Demonstration mot SDs ökade makt i riksdagen!

DEMONSTRATION 15.00 IDAG I STOCKHOLM

Idag röstar riksdagen om budgeten. Det är en historisk omröstning på så sätt att det kommer avgöra vilket inflytande Sverigedemokraterna kommer ha över svensk politik. Sverigedemokraterna har varit tydliga med att de kommer fälla alla regeringar som står för en human flyktingpolitik. Vi tycker att det är oacceptabelt att man ger sverigedemokraterna det här inflytandet.

Därför samlas vi utanför riksdagen kl. 15.00 för att stå upp för mänskliga rättigheter och uppmana partierna att ta sitt ansvar!

Datum: 3 december
Tid: 15:00
Plats: Mynttorget
Facebookevent: HÄR!

 

 

Tags: , , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑