Nationellt armbandsfärger

Published on november 4th, 2014 | by Isabella Andersson

0

Caring bracelet UF

Caring bracelet UF är ett intitiativ av ungdomar i Västerås som bestämt sig för att skänka 20% av deras intäkter till Ungdom Mot Rasisms verksamhet. Läs mer och köp ditt eget armband här: http://www.caringbraceletuf.se/Deras hälsning till oss:
Vi på Caring Bracelet UF har valt Ungdom Mot Rasism som samarbetspartner då vi har liknande ändamål. Detta ger oss möjligheter att utvidga den antirasistiska rörelsen så brett som möjligt. Utöver att vi delar samma ändamål, tycker vi att organisationen är väldigt seriös med en stark vision om ett likvärdigt samhälle. Det som lockade oss till att välja just UMR som samarbetspartner är deras brinnande intresse till att väcka ungdomars syn på att strida mot den pågående rasismen i Sverige.
 
Genom att skänka 20 procent av varje sålt armband till UMR, stödjer vi därmed deras fortsatta arbete mot rasism.

 


Om författaren

är sedan kongressen 2013 ordförande för Ungdom Mot Rasism. Hon har varit engagerad i organisationen sedan 2007 och har bland annat varit aktiv i Nyköpings lokalgrupp, organisationens nätverksgrupp och sedan kongressen 2011 även i Ungdom Mot Rasisms styrelse.


Back to Top ↑