Nationellt instagram hemsida rätt

Published on oktober 9th, 2014 | by Helen

0

Gästa på instagram

Är du eller din lokalgrupp intresserad av att gästa på vår instagram?

Vi på Ungdom Mot Rasism gillar att ta bilder och sprida i social media. Men vi vill bli bättre!

Vi vill att vårt flöde på instagram ska vara roligt, lärorikt, inspirerande, informativt och engagerande. Vi vill att våra medlemmar och lokalgrupper ska få ta större plats och synas och därför vill vi börja ”låna” ut vårt instagramkonto till lokalgrupper och medlemmar som under en dag, dagar eller en vecka publicera bilder.

Exempel:

Lokalgrupp x ska arrangera en manifestation. Lokalgruppen lånar UMR:s konto dagarna innan manifestationen och fotar vad de gör inför sin manifestation, och sen tar en massa bilder under manifestationen.

Utbildaren x ska till en skola och hålla en workshop om vithetsnormen. Utbildaren lånar UMR:s konto en vecka innan och informerar om vithetsnormen och hur planeringen inför workshopen går.

 

Om du tycker det här låter intressant får du gärna höra av dig till Lokalgruppsombudet Helen på medlem@umr.se

 

Tags: , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑