Nationellt IMG_2119 (1)

Published on augusti 21st, 2014 | by Helen

0

Föreningsutbildning för aktiva

—Utbildningen inställd—

I samarbete med Studiefrämjandet arrangerar Ungdom Mot Rasism en utbildning för dig som vill lära dig mer om att driva och utveckla din lokalgrupp. Under föreningsutbildningen kommer du får lära dig mer om föreningskunskap, styrelsearbetet och ledarskap.

Föreningsutbildningen har Studiefrämjandet och Ungdom Mot Rasism skapat tillsammans för att ge våra lokalgrupper mer kunskap för att utveckla sin lokalgrupp och bli mer organisatoriska självständiga. Vår förhoppning är att du som deltagare kommer lämna utbildningen med en massa metoder, tips och idéer för hur ni i er lokalgrupp kan bli ännu bättre.

Utbildningen är till för dig som är aktiv i en lokalgrupp och som har en förtroendepost i lokalgruppen, till exempel ordförande, kassör eller ledamot. Utbildningen är en grundutbildning och om du tidigare har gått en liknande utbildning vill vi att du uppmuntrar någon annan i din lokalgrupp att åka.

Efter att du avslutat utbildning vill vi att du berättar om vad du lärt dig för resten av de aktiva i din lokalgrupp!

Antal platser: 1 person från varje lokalgrupp.

Datum: 24-26 oktober (fredagkväll till söndageftermiddag)

Plats: Stockholm

Anmälan: Fyll i anmälningsformuläret här (klicka för att komma till formuläret).

Sista anmälningsdag: 19 september

Anmälan är bindande vid avanmälan efter den 19 september kommer du att debiteras 350 kr, plus resa. Vid sjukdom krävs läkarintyg!

Praktisk information
Ungdom Mot Rasism står för boende, resor och mat under helgen. Vi kommer bo på ett vandrarhem i Stockholm och åka tunnelbana varje dag till utbildningslokalen. Alla mat under arrangemanget kommer vara vegetarisk. Du måste närvara under hela utbildningen och det kommer inte finnas tid att utforska Stockholm.

Mer detaljerad information kommer du som deltagare få när anmälningstiden gått ut. Har du frågor är det bara att kontakta Lokalgruppsombudet Helen på medlem@umr.se eller ring 0706 -17 05 33.

 

Tags: , , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑