Lokalt SONY DSC

Published on maj 27th, 2014 | by Isabella Andersson

0

V 22: Medlemsvärvning!

Europaparlamentsvalet den 25 maj visar hur den fascistiska utvecklingen i Europa fortsatt går framåt. Många av oss är förbannade, ledsna och upprörda vilket är helt okej att vara. Det vi inte får vara är uppgivna. Därför är det viktigt att antirasismen blir ännu större och starkare! Nu vill vi ha DIN hjälp att bli ännu fler. Det är dags för medlemsvärvning och varje ny medlem gör skillnad. 

 

Varför?
Som medlem i Ungdom Mot Rasism får en chansen att engagera sig mot rasism, utbyta idéer och erfarenheter och få mer kunskap. En väljer själv nivån av sitt engagemang; vare sig det handlar om ett passivt stöd eller ett aktivt engagemang inom riksorganisationen så är varje medlem ett stort stöd i den antirasistiska kampen som vi driver.

När vi är fler kan vi bedriva mer verksamhet och vårt arbete får större genomslag. 

 

Såhär gör du!

1. Ta fram vårt internetformulär: Bli medlem!
Eller så kan du använda medlemsblanketter som du kan få genom att maila medlem@umr.se

2. Dags att börja värva!
Börja med familjen eller de närmsta vännerna. När du känner dig säkrare kan du ju också uppmuntra dina facebookvänner att bli medlemmar, gå runt och värva i skolan eller kanske ställa dig på torget.

Bra att ha koll på:

-       Att bli medlem i Ungdom Mot Rasism är gratis för alla som är upp till 25 år gamla. För de som är äldre än 25 går det bra att bli stödmedlem för 100kr/år.

-       Som medlem får en information om vad som händer i organisationen och möjlighet att vara med på aktiviteter och utbildningar.

-       Det går utmärkt att bli medlem även om en inte har tid att vara aktiv. Varje medlem är viktig för oss.

För frågor om kampanjen eller för att skicka fina bilder från värvningen går det bra att kontakta antirasist@umr.se

 

 

Tags: , , , , , ,


Om författaren

är sedan kongressen 2013 ordförande för Ungdom Mot Rasism. Hon har varit engagerad i organisationen sedan 2007 och har bland annat varit aktiv i Nyköpings lokalgrupp, organisationens nätverksgrupp och sedan kongressen 2011 även i Ungdom Mot Rasisms styrelse.


Back to Top ↑