Göteborg utbildning

Published on april 27th, 2014 | by Göteborg Lokalgrupp

0

Svar på Tal

Har du någon gång hört en rasistisk kommentar och inte vetat hur du ska bemöta den eller vill du öva upp din argumentationsteknik mot främlingsfientliga partier? Då ska du komma på vår nästa träff! Imorgon (28/4) får vi nämligen besök av en utav UMRs superduktiga internutbildare som ska hålla en utbildning i Svar på Tal. Utbildningen fokuserar på att genom argumentationsteknik bemöta och hantera rasistiska uttryck. Utbildningen berör också Ungdom Mot Rasisms syn på rasism och antirasism, olika sätt att ”ta debatten” samt genomgång av rasistiska påståenden.

Vi kommer att hålla till på Studiefrämjandet, Falkgatan 7. 17:00-20:00. Det bjuds på fika!

Efter utbildningen kommer vi att hålla ett kort möte där vi röstar om förslag på ändring i stadgarna som kom upp på årsmötet i februari. Detta kan ni välja om ni vill vara med på.

Hoppas vi ses!
Göteborgs lokalgrupp, Ungdom Mot Rasism

 

Tags: , ,


Om författaren


Back to Top ↑