Lokalt händer

Published on mars 14th, 2014 | by Helen

0

Engagera dig i Linköping

Är du trött på rasismen i din närhet, i politiken, i Sverige? Känner du att det räcker nu och vill engagera dig mot rasism? I samarbete med Studiefrämjandet arrangera vi fyra kvällar för dig i Linköping.

19 mars – Information och idékväll
Under kvällen får du information om Ungdom Mot Rasism och vad vi gör och står för. Du får även möjlighet att dela med dig av vad du skulle vilja göra som antirasist i Linköping.
Anmäl dig senast den 17 mars!

1 april – Workshop om rasism och antirasism
Under kvällen kommer du lära dig mer om rasism och antirasism. Det blir många övningar och diskussioner.
Anmäl dig senast den 28 mars!

15 april – Filmvisning
Under kvällen tittar vi på en film och diskuterar den efteråt.
Vilken film det blir meddelar vi senare.
Anmäl dig senast den 11 april!

28 april – Starta upp lokalgruppen
Under kvällen startar vi upp lokalgruppen och bland annat väljer vi styrelse, antar stadgar (regler för lokalgruppen) och skriver på en plan över vad vi vill göra under året.
Anmäl dig senast den 24 april!

Plats: Studiefrämjandet, Platensgatan 25, Linköping
Tid: 18:00 – 20:30
Drop in fika från kl 17:45.

Tillgänglighet: Första träffen 19 mars är lokalen på plan 3 och det finns hiss som man tar i valvet till vänster om huvudentrén. Kör man genom valvet så finns det även gratis parkering. Meddela gärna vilka behov du har så ska vi försöka tillgodose dem.
Nästkommande träffar är på plan 1.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till medlem@umr.se. Vi vill att du anmäler dig så vi vet hur mycket fika vi behöver köpa. Självklart kan du anmäla dig senare men då kan vi inte lova att det finns fika till dig.

Vill du engagera dig mot rasism och för demokrati och mångfald i Linköping eller veta mer om Ungdom Mot Rasism kom gärna på en eller flera av träffarna vi arrangerar.

Om du har några frågor kontakta Lokalgruppsombudet Helen på medlem@umr.se eller ring 0706-17 05 33, eller maila Klara Nilsson, initiativtagare, klani300@student.liu.se.

——-

Tycker du att vi borde göra något liknande i din stad? Hör då av dig till Lokalgruppsombudet Helen på medlem@umr.se.

 

Tags: , , , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑