Nationellt la-smile eldsjäld

Published on februari 17th, 2014 | by Helen

0

Eldsjälspriset

Varje år delar Ungdom Mot Rasism ut ett eldsjälspris till en medlem som under året har gjort det där lilla extra och som varit det som en brukar kalla en eldsjäl. Nu kan du nominera den person du tycker ska få eldsjälspriset.

Kriterier: 
Personen ska vara en medlem i Ungdom Mot Rasism som aktivt har arbetat under året för alla människors lika värde. Det kan vara någon som är engagerad i en lokalgrupp, på sin skola, på internet eller egentligen var som helst. En eldsjäl kan vara den som kämpar, diskuterar, tänker eller den som alltid får alla att känna sig välkomna.Vi vill veta vem du tycker förtjänar priset och varför.

Du nominerar genom att fylla i det här formuläret (öppnas i ett nytt fönster). Vi behöver namnet på den du vill nominera, motivering och kontaktuppgifter till dig som nominerar. Självklart får du nominera flera personer.

Styrelsen är de som väljer ut vem som får priset som består av ett diplom och äran. Eldsjälspriset delas ut under Ungdom Mot Rasism kongress i mars (Det är såklart inget krav att personen som vinner är på kongressen).

Frågor?
Kontakta Isabella Andersson: isabella@umr.se

 

 

Tags: , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑