Nationellt Skärmavbild 2013-12-19 kl. 11.42.07

Published on december 10th, 2013 | by Isabella Andersson

0

Vill du utveckla UMRs politiska idéer?

Ungdom Mot Rasism ska till kongressen 2013  ta fram ett politiskt program. För att göra det behöver vi en arbetsgrupp som kan ansvara för hela processen. Arbetsgruppen kommer att bestå av ca 6-9 personer – både från styrelsen och övriga medlemmar.

Arbetsgruppen har som uppgift att utforma en enkät om politiska förslag som ska gå ut till alla medlemmar, att läsa igenom och tolka det som sades på utbildningshelgen, att diskutera hur det politiska programmet ska se ut och vad det ska innehålla och slutligen att lägga ett färdigt förslag till kongressen.

När och Hur?

Arbetsgruppen för politiskt program ska ses den 3-5 januari i Stockholm och den träffen är obligatorisk. Självklart betalar UMR resa, mat och boende. Efter den första träffen sker allt arbete hemifrån via skype, mail och andra forum på internet. Du förväntas kunna lägga ca 2h/vecka på detta under januari och februari.

Ansökan:

För att ansöka till arbetsgruppen vill vi att du skickar dina kontaktuppgifter  och ½ A4-sida om varför du skulle passa bra i arbetsgruppen för politiskt program. Ansökan skickas till isabella@umr.se Vi söker en bred grupp som har olika infallsvinklar och erfarenheter. Sista ansökningsdag är 22 december och du får besked om du kommit med eller inte den 23 december.

Frågor?
Frågor ställs till Ungdom Mot Rasisms ordförande Isabella Andersson  på
isabella@umr.se eller 070-2851488

 


Om författaren

är sedan kongressen 2013 ordförande för Ungdom Mot Rasism. Hon har varit engagerad i organisationen sedan 2007 och har bland annat varit aktiv i Nyköpings lokalgrupp, organisationens nätverksgrupp och sedan kongressen 2011 även i Ungdom Mot Rasisms styrelse.


Back to Top ↑