Lokalt Bollnäs starta lokalgrupp

Published on september 17th, 2013 | by Helen

0

Lindesberg startar upp lokalgrupp

Bor du i eller närheten av Lindesberg och intresserad av att engagera dig i en lokalgrupp?

Den 25 september kl 18:00 kommer vi starta upp en lokalgrupp i Lindesberg. Du som är intresserad av att engagera dig i lokalgruppen eller bara vill ha mer information om Ungdom Mot Rasism är varmt välkommen.

Under kvällen kommer lokalgruppsombudet Helen informera om Ungdom Mot Rasism och vad en som lokalt engagerad kan göra samt starta upp lokalgruppen i Lindesberg. Kom med ditt engagemang, idéer och bli en del av det antirasistiska arbetet i Lindesberg.

Självklart bjuder vi på fika!

Plats: Hillstreet 1, Kullgatan 1, Lindesberg

Tid: 18:00 – 20:30

Om du har några frågor kontakta lokalgruppsombudet Helen på medlem@umr.se eller ring 0706-17 05 33.

Varmt välkommen!

 

Tags: , , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑