Nationellt IMG_2119 (1)

Published on februari 4th, 2013 | by Helen

0

Utbildningsträff i Öst snart sista anmälningsdag!

Region Östs utbildningsträff kommer vara mellan den 22 – 24 februari och vi kommer att hålla till i Stockholm. Alla medlemmar i regionen är välkomna att delta och Ungdom Mot Rasism står för resa, mat och boende. Syftet med de regionala utbildningsträffarna är att samordna lokalgrupper och medlemmar i olika regioner och erbjuda dem möjligheten att under en helg få utbildning i Vision och värdegrund och Svar på tal samt nätverka lokalgrupper och medlemmar mellan. De regionala utbildningsträffarna ersätter inte den nationella utbildningshelgen utan är ett komplement.

 

Anmäl dig HÄR

Sista anmälningsdag den 13 februari

Datum

22 – 24 februari, fredag kväll till söndag eftermiddag.

Plats

Stockholm 

För vilka?

Medlemmar från Nyköping, Stockholm, Stockholm Media, Järfälla, Mälarhöjden, Uppsala och Hedemoras lokalgrupp. Du behöver inte vara aktiv i lokalgruppen för att anmäla dig. Om du är osäker på vilken region du tillhör är det bara att ta kontakt med kansliet. 

Antal platser

30 stycken och först till kvarn. 

Kostnad?

Ungdom Mot Rasism betalar för resorna till och från Stockholm. Du köper resan först och främst själv och får pengar tillbaka efter utbildningen. Det är viktigt att du sparar dina kvitton! Hör av dig till oss om du vill att vi köper resan åt dig. I övrigt är utbildningen gratis. Vi står alltså för boende och mat under dagarna. 

Praktisk info

Mer information om helgen fås efter anmälan.

Anmälan

Anmäl dig här: http://korta.nu/anmalanregionost

Sista anmälningsdagen är 13 februari! 

Anmälan är bindande, vid avanmälan efter den 13 februari kommer du att debiteras 250 kr, plus eventuell resa. Vid sjukdom krävs läkarintyg. Plats och resa kan överlåtas till någon annan om du får förhinder. 

 

Har du några frågor om utbildningen? Kontakta lokalgruppsombud, Helen Brandt, antingen genom mail medlem@umr.se eller ring 0706-170533. 

 

Tags: , , , , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑