Nationellt Skrivarnätverkbild

Published on januari 16th, 2013 | by Helen

0

Välkommen till UMR:s skrivarnätverk

Vi håller på att starta upp ett skrivarnätverk inom UMR som är tänkt att vara till för intresserade medlemmar – oavsett om en är aktiv i en lokalgrupp eller inte. I närverket ska texter såsom blogginlägg och debattartiklar bollas och vi planerar också att starta upp en blogg där alla texter kan samlas.

Tanken är att vi genom en facebookgrupp kommunicerar med varandra, och ungefär en gång i månaden diskuterar varandras texter, kommer med input och jobbar med dem tillsammans. Maxantalet i nätverket kommer till en början vara tio personer, så det är först till kvarn som gäller.

Anmälan görs till michaela@umr.se. Skicka ett mejl så hör vi av oss!

Allt gott,

Carolina och Michaela i Nätverksgruppen

 

Tags: , , , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑