Härnösand f

Published on januari 5th, 2013 | by Härnösand Lokalgrupp

0

Till minne av Förintelsens offer

Förintelsens minnesdag är den 27 januari och Härnösands lokalgrupp har valt att minnas denna dag den 26 januari på Torget i Härnösand. Delta med oss och hedra minnet av förintelsens offer. Vi har valt dagen före för att så många som möjligt kan delta i Härnösand.

Plats: Stora Torget, Härnösand

Tid: 12:30

Datum: (OBS!) 26 januari

Här kan du gå med genom facebook!

”27 januari samlas människor över hela världen i en årlig manifestation. Det är den internationella minnesdagen för Förintelsens offer – samma datum som koncentrationslägret Auschwitz befriades, 1945. Minnesdagen 27 januari lyfter fram engagemanget hos alla som bekämpar intolerans, främlingsfientlighet, rasism och antisemitism. I Sverige och i världen.” – Forum för levande historia

 

Välkomna

- Härnösands lokalgrupp

 

Tags: ,


Om författaren


Back to Top ↑