Nationellt Adam e-bok

Published on december 11th, 2012 | by Ana Marega

1

Berättelser om motstånd och vardagsrasism

Nu publicerar Ungdom Mot Rasism e-boken Röster Mot Rasism – Berättelser om motstånd och vardagsrasism. Boken är ett interaktivt inspirationsmaterial som samlar berättelser och lärdomar från vår kampanj Röster Mot Rasism, som pågick under våren och sommaren 2012. Den visar att rasismen är ett verkligt problem i många individers liv, men också att vi är en stor skara människor som aktivt och på olika sätt kämpar för mångfald, demokrati och alla människors rätt att uppnå sitt fulla potential.

Boken är gratis att ladda ner och Du får gärna sprida till alla som vill få nya perspektiv på en av vår tids mest brännande samhällsfrågor.

Klicka bara på omslagsbilden till vänster för att ladda ner!

 

 


Om författaren

jobbar som projektledare för det lokala skolprojektet i Malmö "Normbrytande rättigheter". Hon har tidigare arbetat inom projektet "Antirasism i Vardagen" och samordnat kampanjerna "Röster Mot Rasism" och "Antirasism Nu!". Ana har studerat mänskliga rättigheter, och tror att respekten för de mänskliga rättigheterna är avgörande i kampen för en jämlik värld fri från rasism.


Back to Top ↑