Nationellt Utbildningshelgen: vinnarbild: Stellan Lindell

Published on november 30th, 2012 | by Helen

0

Post-utbildningshelgen 2012

Utbildningshelgen kom och gick och den 23 – 25 november samlades över 80 antirasister i Malmö. Det var en toppen helg med utbildning, diskussioner, nätverkande och skratt.

I år hade utbildningshelgen temat ”Antirasism i vardagen” och deltagarna fick lära sig mer om normer och genus, vårt projekt Antirasism i vardagen, kampanjen Antirasism Nu,  asylfrågor, internationella möjligheter, Fotboll mot Rasism, ungdomsinflytande och mycket mer! Helgen var inte bara fylld med utbildning utan även kultur. Under lördagen var det kulturkväll med öppen scen, queersalsa och filmvisning. Det pågick även en fototävling med temat  ”Möten”. Den vinnande bilden togs av Stellan Lindell och är den som ni ser ovan. Ett stort grattis till Stellan!

Till alla er som deltog tack för en fantastisk helg och hoppas att vi ses på kongressen i mars!

 

Tags: , ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑