Nationellt IMG_2119 (1)

Published on oktober 31st, 2012 | by Helen

0

Utbildningshelgen 2012

Nu är det dags för årets största utbildningshändelse inom Ungdom Mot Rasism – den nationella utbildningshelgen! Varje år arrangerar Ungdom Mot Rasism en nationell utbildningshelg där alla medlemmar och lokalgrupper är välkomna att delta för att diskutera, få ny kunskap, träffa andra engagerade och ha riktigt kul. I år kommer utbildningshelgen vara i Malmö den 23-25 november.

Årets tema är Antirasism i vardagen! Syftet med utbildningshelgen är att sprida information och kunskap om rapporten och kampanjerna inom projektet ”Antirasism i vardagen” samt ge våra medlemmar tillfälle att samla på sig en massa ny inspirerande kunskap och metoder för att på nya sätt skapa aktivism och engagemang som de kan använda sig för fortsatt antirasistisk engagemang samt för att sprida kampanjen Antirasism Nu.

Varmt välkommen!

Anmälan

För att anmäla dig klicka på länken:
korta.nu/utbildningshelgen2012

Plats
Malmö

Datum
23 – 25 november (fredag från kl 17 – söndag till kl 14)

För vilka?
Medlemmar i Ungdom Mot Rasism

Antal platser
100 platser och det är först till kvarn som gäller!

Kostnad?
Ungdom Mot Rasism betalar för resor till och från Malmö samt står vi för boende och mat under helgen.

Praktisk information
Mer information om helgen fås efter anmälan.

Anmälan
För att anmäla dig klicka på länken: korta.nu/utbildningshelgen2012

Sista anmälningsdag är den 7 november!

Anmälan är bindande, vid avanmälan efter den 7 november kommer du att debiteras 250 kronor plus eventuellt resa. Vid sjukdom krävs läkarintyg. Plats och resa kan överlåtas till någon annan om du får förhinder.

Har du några frågor om utbildningshelgen?
Kontakta lokalgruppsombud, Helen Brandt, genom mail medlem@umr.se eller ring 0706-170533.

 

Tags: ,


Om författaren

är lokalgruppsombud för UMR. Min främsta roll är stötta våra lokalgrupper i deras arbete. Jag jobbar mycket med utbildning och metoder för engagemang och organisering. Du kan kontakta mig om du vill ha en utbildning eller workshop till lokalgruppen, bolla en idé, starta en ny lokalgrupp eller komma i kontakt med någon som finns redan idag.


Back to Top ↑